Shutterstock 312715829

Wij gaan voor de lange termijn.

  • Oplossingen op lange termijn voor zowel de klanten als de uitzendkrachten zijn onze sterkte;
  • onze 24/7 permanentie is voor onze klanten en uitzendkrachten een groot pluspunt naar flexibiliteit toe;
  • onze persoonlijke aanpak en correcte administratie zorgen voor een fijne samenwerking voor beide partijen;
  • aangezien wij ons situeren op industrieterreinen en op speciale plaatsen (inhouse in een voetbalstadion) zijn we ook een beetje uniek.

Heb je interesse om samen te werken met Onejob?
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Contact opnemen
Shutterstock 1036325677

Een klant aan het woord

Wij zijn actief in een sector waar zowel vast personeel, interimkrachten en seizoensarbeiders tewerkgesteld worden. Sedert een 7-tal jaar werken Chris en ik samen op een correcte en professionele manier. Het persoonlijk contact wordt zeker niet vergeten. In een constant wijzigende arbeidsmarkt is er sedert enkele jaren een aanbodtekort van arbeidskrachten. Wij worden ook geconfronteerd met deze schaarste. Doch tot op heden vinden wij steeds voldoende mensen via One Job.

Door de inzet van Chris en haar team is dit realiseerbeer. Flexibiliteit, 24/7 bereikbaarheid, inspelen op last minute changes, zijn extra troeven. Net zoals met een verkoop is de na-service belangrijk. In deze betekent dit ook een correcte opvolging en administratie. Het huidig persoonlijk contact tussen One Job en de uitzendkrachten enerzijds en tussen One Job en Sort & Pak Service anderzijds blijft belangrijk om het verschil te maken. Een tevreden werknemer zorgt voor tevreden werkgevers.

- Dirk Luyck
Zaakvoerder Sort & Pak Service BVBA
Borgloon

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info